dimarts, 21 d’agost del 2018

ANARQUIA

Escric algunes ratlles amb desídia, més com a notes per no oblidar algunes idees. Llegint sobre la entropia, la termodinàmica i el sentit de la vida no trobo només que arguments complexes per reforçar els meus simples pensaments basats en l'observació quotidiana.
També seguint el fil de pensadors com Nietzsche, Damasio,  i GH Frankfurt entre d'altres confirmo aquesta necessitat implícita de viure en la mentida i per a la mentida. El cas políticament més evident se'm fa present en l'anarquia. L'anarquia, que és l'estat en el qual vivim des de temps immemorials, respon a les lleis de la termodinamica i la selecció natural de manera salvatge i inhumana. Qualsevol intent de revertir l'anarquia (treballar només 8 hores, ordenar la riquesa, planificar estatalment l'economia, destruir el classisme, etc....) ha estat salvatjament atacat per les forces autoanomenades de l'ordre (la dreta, i la pseudo esquerra). Qualsevol solució pacífica, raonada i objectiva ha estat atacada amb la creu, la foguera i la gana.
Els anarquistes són ells.
Ells, el 90 per cent de la població que no volen viure en la veritat, la raó, la humanitat. La barbàrie ben organitzada per perpètuar els seus privilegis, ja siguin corporacions o miserables status de migrat poder que els assegura una millor posició que l'altre.
Parla-los-hi de fraternitat, igualtat, i llibertat, i se t'en cardaran a la cara, en el millor dels casos. Enraona i, com deia Lakoff, la raó els relliscarà com el vent a les galtes de les muntanyes.
Què fer davant del drama? Subsisstir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROPAGANDA

http://www.retoricas.com/2011/05/los-11-principios-de-la-propaganda-j.html